Homepage

Containere metalice

Activam in domeniu de peste 5 ani, confectionam containere metalice la standarde ridicate.

Punem nevoile clientului pe primul loc.

Detinem cunostintele si aptitudinile tehnice pentru a modela produsul conform cerintelor clientului.

Confectionam ansambluri de containere dupa specificatiile clientului.

Oferim clientilor nostrii o gama variata de containere, la preturi eficiente.

Oferim consiliere clientului la fata locului.

Containere metaliceContainere metalice

Realizam containere si confectii de peste 5 ani, oferim clientilor nostrii consultanta si o gama variata de containere la preturi eficiente. Pentru noi nevoia clientului este prioritara.

Ansamblurile de containere sunt confectionate la comanda, dupa nevoie si dorinta clientului. Folosim doar materiale de cea mai buna calitate pentru a oferi clientilor nostrii containere de calitate superioara. Toate containerele achizitionate de la noi beneficiaza de garantie iar montajul se poate realiza in locatia dumneavoastra contra cost.

Oferim produse noi si cu garantie. Containerele ce urmeaza a fi achizitionate fi proiectate si analizate inainte de producere. Sustinem realizarea de proiecte inaintea achizitionarii cu ajutorul specialistului nostru in arhitectura metalica.

Din aceste containere se pot realiza birouri modulare si simple, puncte de trecere pazite, camere security, locuinte din ansambluri atat pe lungime si latime cat si pe inaltime reusind astfel sa satisfacem orice nevoie si dorinta a clientului – aceasta metoda de realizare a locuintei sporeste economia bugetului si a timpului, exluzand timpul si materialele necesare zidirii peretilor. Izolarea exterioara cat si cea interioara putand fi realizate mult mai eficient din punct de vedere al bugetului dar si al timpului alocat.

Realizam cabine pentru personalul de paza si camere security pentru clientii ce isi doresc sa achizitioneze astfel de containere personalizate.

Containerele pentru spatiul de birou sunt des intalnite in cadrul santierelor de locuinte unde se pot intemeia birouri pentru arhitecti, agenti vanzari, etc. Sunt rezistente conditiilor meteo defavorabile si pot fi echipate cu diverse straturi de izolare pentru a mentine temperatura constanta si pentru a nu permite aparitia de umezeala in incapere.